Streda 05.03.2014 19:53,
Druhé auto do rodiny kolem 100tis
Zdravím,
Je zde spousta dotazu na auto do tolika a tolika peněz, pro studenta apod. Můj dotaz je směřován trochu jinak.
Rozhodl jsem se pořídit k našemu rodinnému autu něco pro sebe. Jednak pro víkendy, jednak pro dojíždění do práce a jízdu po klientech, ale i zařízení potřebného. Chci však i sportovního ducha.. Spotřeba je důležitá, ale řešit ji nebudu. Jestli 7 nebo 9l tak v pohodě. Z 90% budu jezdit sám, max ve dvou. Z pohledu km chci určitě benzin, cca 15tis km. Asi bych se rad vyhnul tradičním problematickým kusů..fiat, Renault..nicméně můj limit je plus mínus 20% na obě strany. Co jsem tak hledal, jsem v autech vyšší třídy na 15letych kusech, střední třída tak 9-12..nechci koráb silnic ale ani prcka...bohužel se svýma 194ccm některé kousky vypadávají. Takový mini Cooper je fajn, ale je to auto pro ženskou..škody jsou obecně mizerně vybavené, Japonci designem staré, Francouzi design ano ale kvalita nic moc..samozřejmě se mi líbí kusy jako Clk a Slk, BMW 3er e46..ale oboji bude mít min 200tis.km a lze očekávat repas, nebo ne? Volvo se mi vždy líbilo, ale je dlouhý jak týden..seděl jsem v audi tt ale.. To samé mini Cooper..Fabii snad ani ne..tu,mame sluzebni..octu taky, škody dobře, ale v ČR žalostně vybavené a předražené..líbí se mi mx5 jenže asi bez tuningu sehnat nelze.. Žena chce cabrio..ale je to auto pro mě, takže vybírám já..
Co vybrat abych s tím pak nestravil víc času v servisu než na cestě? Mělo zároveň šmrnc a vypadalo dobře? Můžu od cabrio přes kupé k hatchback, kombi nechci.diky za radu
reagovať
nahlásit