0
späť

diskuze k tématu: Druhé auto do rodiny kolem 100tis

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Streda 05.03.2014 19:53, Druhé auto do rodiny kolem 100tis
Zdravím,
Je zde spousta dotazu na auto do tolika a tolika peněz, pro studenta apod. Můj dotaz je směřován trochu jinak.

Rozhodl jsem se pořídit k našemu rodinnému autu něco pro sebe. Jednak pro víkendy, jednak pro dojíždění do práce a jízdu po klientech, ale i zařízení potřebného. Chci však i sportovního ducha.. Spotřeba je důležitá, ale řešit ji nebudu. Jestli 7 nebo 9l tak v pohodě. Z 90% budu jezdit sám, max ve dvou. Z pohledu km chci určitě benzin, cca 15tis km. Asi bych se rad vyhnul tradičním problematickým kusů..fiat, Renault..nicméně můj limit je plus mínus 20% na obě strany. Co jsem tak hledal, jsem v autech vyšší třídy na 15letych kusech, střední třída tak 9-12..nechci koráb silnic ale ani prcka...bohužel se svýma 194ccm některé kousky vypadávají. Takový mini Cooper je fajn, ale je to auto pro ženskou..škody jsou obecně mizerně vybavené, Japonci designem staré, Francouzi design ano ale kvalita nic moc..samozřejmě se mi líbí kusy jako Clk a Slk, BMW 3er e46..ale oboji bude mít min 200tis.km a lze očekávat repas, nebo ne? Volvo se mi vždy líbilo, ale je dlouhý jak týden..seděl jsem v audi tt ale.. To samé mini Cooper..Fabii snad ani ne..tu,mame sluzebni..octu taky, škody dobře, ale v ČR žalostně vybavené a předražené..líbí se mi mx5 jenže asi bez tuningu sehnat nelze.. Žena chce cabrio..ale je to auto pro mě, takže vybírám já..
Co vybrat abych s tím pak nestravil víc času v servisu než na cestě? Mělo zároveň šmrnc a vypadalo dobře? Můžu od cabrio přes kupé k hatchback, kombi nechci.diky za radu
reagovať
nahlásit
BMW528i
počet príspevkov372
dátum registrácie07.01.2013
Štvrtok 06.03.2014 08:42, E46
Dobrý den,
Doporučuji e46 coupe 318i 87kw, není to sice žádný závodák, ale kolem 8l jezdí nabízí super svezení i vzhled a auto je bezporuchové. Nájezdu přes 200tis se nebojte a radši se poohlédněte po autě s 250tkm než 150tkm (původními 300) když pohledáte tak už jsem tu o e46 psal
reagovať
nahlásit
eTeflon
počet príspevkov173
dátum registrácie04.11.2008
Štvrtok 06.03.2014 23:05, BMW e46
Zkusil bych pohled e46 v benzínu 320Ci. Mám pocit, že by se možná dala sehnat i Cabrio.
Ale do Coupé se určitě vlezete, díly jsou srovnatelné s cenama ve Škodovce... A jízdu si opravdu užijete
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Štvrtok 05.06.2014 14:12, re:
Dobrý den. Podle mého bude pro Vás ideální nějaký hatchback nižší střední třídy, případně sedan. Pokud se chcete svézt a jízdu si užít, BMW řady 3 je velmi dobou volbou, najít kus v dobrém stavu ale nebude jednoduché. Mazda MX-5 je uvnitř opravdu velmi malá, řízení Vás ale nadchne. Praktickým a zároveň jízdně schopným autem je například Ford Focus.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.