0
späť

diskuze k tématu: Dovozci ojetin chtějí uvolnění obchodu

kategórie zaradenia témy:
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.12.2005 09:52, Zdvojnásobení prodeje?!?!
Zdvojnásobení prodeje nových aut?!?! Oni se asi zbláznili! Kam asi tak všechna ta auta dáme? Přeplněné silnice budou ještě přeplněnější a už se nikdo nikam autem nedostane... A taky mi není jasný, kde všichni ti lidé vezmou peníze na nový vůz... Asi budeme muset začít ve velkém krást tak, jako to dělají všichni politici a tzv. manažeři velkých institucí (banky, úřady, ... )
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.12.2005 12:29, RE: Zdvojnásobení prodeje?!?!
Kybergreg napísal:
Zdvojnásobení prodeje nových aut?!?! Oni se asi zbláznili! Kam asi tak všechna ta auta dáme? Přeplněné silnice budou ještě přeplněnější a už se nikdo nikam autem nedostane... A taky mi není jasný, kde všichni ti lidé vezmou peníze na nový vůz... Asi budeme muset začít ve velkém krást tak, jako to dělají všichni politici a tzv. manažeři velkých institucí (banky, úřady, ... )
Presne tak ... za tim tvrzenim ocividne nejsou velke oci pro dvojnasobny zisk
reagovať
nahlásit
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Štvrtok 08.12.2005 17:24, RE: Zdvojnásobení prodeje?!?!
AnderN napísal:
Presne tak ... za tim tvrzenim ocividne nejsou velke oci pro dvojnasobny zisk
Souhlas,už teď je to hlavně ve velkoměstech katastrofa.......a ještě to v této republice není na tak dobré úrovni (zajímá mě kdy bude) aby jsi skoro každý mohl dovolit nové auto.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.