0
späť

diskuze k tématu: dovoz auta z talianska

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, italská vozidla, pojištění, volná diskuze
wortex77
počet príspevkov6
dátum registrácie07.07.2014
Streda 09.07.2014 16:18, dovoz auta z talianska
Momentalne som v Rime a chcel by som si odtialto kupit auto. Mam tu pomerne dost Talianskych kolegov takze s recou by mi mohli pomoct. Moze mi niekto poradit ako postupovat? Co som sa docital je auto odhlasit, dostat prevozne znacky a doma prihlasit potom. Ale ako je to s poistkou? na ako dlho su tie prevozne znacky? potrebujem nejaky preukaz komformity alebo nieco podobne (ak ano ak sa to vola v taliansku a kde to zohnat), moc vsetkym dakujem vopred
reagovať
nahlásit
Reno
počet príspevkov1352
dátum registrácie30.03.2010
Streda 09.07.2014 17:16, RE: dovoz auta z talianska
wortex77 napísal:
Momentalne som v Rime a chcel by som si odtialto kupit auto. Mam tu pomerne dost Talianskych kolegov takze s recou by mi mohli pomoct. Moze mi niekto poradit ako postupovat? Co som sa docital je auto odhlasit, dostat prevozne znacky a doma prihlasit potom. Ale ako je to s poistkou? na ako dlho su tie prevozne znacky? potrebujem nejaky preukaz komformity alebo nieco podobne (ak ano ak sa to vola v taliansku a kde to zohnat), moc vsetkym dakujem vopred

odkud budete kupovat, z bazaru? tam všechno udělají za Vás. pokud od soukromníka, i ten může pomoci na úřadech, i když asi to bude trochu komplikovanější.
jít na úřad, odhlásit auto, potom vyřídit pojisku, potom se vrátit pro převozní značky, takhle nějak to funguje, dělal jsem to asi desetkrát, ale vždycky mi s tím pomáhali, v tomto případě němčouři...
chtějí prodat, tak se snaží... zrovna tak, když si pro auto potom přijeli z Německa, tak jsem jim pomohl
s vývozem...

reagovať
nahlásit
Martino
počet príspevkov12
dátum registrácie18.07.2011
Štvrtok 10.07.2014 14:51, dovoz auta z talianska
V první řadě nekupovat v Itálii auta
reagovať
nahlásit
Ne321
počet príspevkov196
dátum registrácie02.07.2013
Štvrtok 10.07.2014 15:27, RE: dovoz auta z talianska
wortex77 napísal:

Nevim zda-li se nezmenila situace, protoze se v tom uz nekolik let nepohybuji, ale v minulosti to bylo v Italii tak, ze oni jako jedina zeme odkud se k nam ta auta vozi nemeli institut docasnych znacek, takze z Italie se auta vozila vzdy na podvalniku, protoze po vlastni ose to legalne neslo.
reagovať
nahlásit
wortex77
počet príspevkov6
Štvrtok 10.07.2014 17:17, Neda sa po svojej osi?
Prosim Vas vie niekto potvrdit ci je naozaj pravda ze auto z Talianska sa musi iba doviezt na valniku a nemoze ist na prevoznych znackach?
reagovať
nahlásit
xtrox
počet príspevkov233
dátum registrácie01.11.2012
Štvrtok 10.07.2014 18:16, RE: Neda sa po svojej osi?
wortex77 napísal:
Prosim Vas vie niekto potvrdit ci je naozaj pravda ze auto z Talianska sa musi iba doviezt na valniku a nemoze ist na prevoznych znackach?

co zavolat na uamk? předpokládám, že i na slovensku je placen z daní
reagovať
nahlásit
wortex77
počet príspevkov6
Pondelok 14.07.2014 16:24, nikto nema skusenosti teda sdovozom????
Ako som spominal momentalne som v Rime a preto by som sa potesil keby sa niekto ozve, kto ma mozno skusenosti s dovozom. V podstate mi staci len odpoved na to ci sa to da na prevoznych znackach a ake papiere si vybavit. Please please :)
reagovať
nahlásit
xtrox
počet príspevkov233
dátum registrácie01.11.2012
Utorok 15.07.2014 15:46, ...
když jim napíšete mail, tak vám odpoví fundovaněji a rychleji
reagovať
nahlásit
wortex77
počet príspevkov6
Streda 16.07.2014 09:09, uamk.sk nefunguje
OK tak Slovenska uamk stranka nefunguje - nejake ine info?
reagovať
nahlásit
oskar.bridzinskyFB
počet príspevkov1
dátum registrácie13.01.2015
Utorok 13.01.2015 16:29, odpoved
takze v auguste zrusili taliani prevozne znacky.bud to pravezies na voziku,alebo to odvez na jeho znackach aked sa vratis tak auto odhlasis
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.