0
späť

diskuze k tématu: dieselová Mazda 6, Fiat Stilo nebo Alfa Romeo 156 ?

kategórie zaradenia témy: poradna, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Utorok 28.07.2015 17:38, dieselová Mazda 6, Fiat Stilo nebo Alfa Romeo 156 ?
Dobrý den,
rád bych vyměnil své současné vozidlo za něco novějšího. Vzhledem k nájezdu 25-30 tis. km ročně chci zůstat u naftového motoru. Vůz bych chtěl pořídit do 80 tis Kč + náklady na nezbytný servis.
Nejvíce se mi zamlouvá Fiat Stilo JTD (s benzínovým stilem mám kladné osobní zkušenosti), díky vzhledu a stejným motorům i Alfa Romeo 156 už po faceliftu. Taky jsem ale našel zajímavou cenovku u naftové Mazdy 6.
Poradíte mi, prosím, které motory jsou pro dané vozy nejvhodnější volbou, příp. na co si dát pozor a s jakými nedostatky u jednotlivých vozů počítat?
Děkuji Marek V.
reagovať
nahlásit
PetrT
počet príspevkov1076
dátum registrácie24.05.2009
Utorok 28.07.2015 18:56, Fiat
Naftová Mazda je cesta do pekel, i běžná oprava se vyšplhá do neuvěřitelných částek. A že taková oprava u Mazdy 6 za 80t. přijde je víc než jasný. Mají průser i s nejnovější generací dieslu, natož tak staré auto. V benzínu je to ale dobrá volba.
Alfa 156 je krásná dodnes, jenže o ní se člověk musí starat jak o ženskou. A to něco stojí. Rozhodně se bude dělat podvozek častěji než u Stila, místa v ní moc taky neni.
Stilo je z těch tří jediná rozumná volba.
Možná bych se podíval i na poslední ročníky P406.
reagovať
nahlásit
stréc od piva
počet príspevkov652
dátum registrácie23.11.2007
Utorok 28.07.2015 19:53, RE: Fiat
PetrT napísal:
Naftová Mazda je cesta do pekel, i běžná oprava se vyšplhá do neuvěřitelných částek. A že taková oprava u Mazdy 6 za 80t. přijde je víc než jasný. Mají průser i s nejnovější generací dieslu, natož tak staré auto. V benzínu je to ale dobrá volba.Alfa 156 je krásná dodnes, jenže o ní se člověk musí starat jak o ženskou. A to něco stojí. Rozhodně se bude dělat podvozek častěji než u Stila, místa v ní moc taky neni. Stilo je z těch tří jediná rozumná volba. Možná bych se podíval i na poslední ročníky P406.

za mne stilo..asi nejlepší článek

http://www.autorubik.sk/clanky/fiat-stilo-2001-2007-recenzia-a-skusenosti
reagovať
nahlásit
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Utorok 28.07.2015 23:42, RE:
Dobrý den. Z těchto tří vozů doporučuji Fiat Stilo. Jedná se o poměrně slušnou ojetinou, obzvláště v případě praktického kombi. Pozor si dejte na stav komponentů systému Common-Rail, a problémy s posilovačem řízení a klimatizací.
reagovať
nahlásit
driver111
počet príspevkov528
dátum registrácie13.03.2013
Streda 29.07.2015 10:28, Stilo
Mám stilo SW v JTD 85 kw a je to naprosto bezproblémové auto, takže za mě stlio. Každopádně záleží na co narazíte a je to kus od kusu u jakékoliv značky a záleží jak se k tomu kdo choval.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všetky práva vyhradené.