. A koroze na podvozkových komponentech je dnes naprosto běžná napříč značkami. Když se podívám na podvozek mé C3 Picasso (2011), tak je zkorodovaný více než Megane a Modus (2005). Prakticky stejně, co se koroze komponentů týká, vypadají podvozky našich firemních Octavií. Karoserie drží, ale nápravy atd. vesele korodují.
Takže další nové auto bude Dacia
/. Bláto bylo místy po osy kol, polovinu cesty propršelo, druhá byla v obrovském vedru. Musím říct, že mě auto obrovsky překvapilo, za celou cestu se na něm nic nepodělalo, ani voda do něj netekla, když jsme brodili..., terénní vlastnosti fenomenální /v měřítkách SUV/, na pevné cestě velice slušné, auto je cítit jako pevný blok; vzhledem k ceně je to fajn auto. Po návratu jsem se byl svézt tady v čechách s dusterem 1.6 SCe a to už mě tak nenadchlo, ten dvoulitr je v tom autě tak akorát. Před časem jsem to napsal na tipcars jako zkušenost, ale neuveřejnili to
/. Bláto bylo místy po osy kol, polovinu cesty propršelo, druhá byla v obrovském vedru. Musím říct, že mě auto obrovsky překvapilo, za celou cestu se na něm nic nepodělalo, ani voda do něj netekla, když jsme brodili..., terénní vlastnosti fenomenální /v měřítkách SUV/, na pevné cestě velice slušné, auto je cítit jako pevný blok; vzhledem k ceně je to fajn auto. Po návratu jsem se byl svézt tady v čechách s dusterem 1.6 SCe a to už mě tak nenadchlo, ten dvoulitr je v tom autě tak akorát. Před časem jsem to napsal na tipcars jako zkušenost, ale neuveřejnili to 
. Ještě si ho asi nějaký ten rok nechám
Jediné řešení je asi to hned po koupi pořádně nastříkat. Měl jsem teď na chvíli k dispozici devět let starého Subaru Outbacka a ten vypadal zespodu podobně jako Duster.