No, jsem rád že Tvůj další příspěvek se obešel bez jízlivosti a sarkasmu, což bez znalostí okolností bylo dost mimo mísu.
Ale ok, zkusíme to tedy ještě jednou. Kdyby mi kdokoliv potvrdil z osobní zkušenosti, že z coxmotorparts objednal přední i zadní brzdy na Legenda KB1 a vše sedělo, nerozmýšlím ani vteřinu. Ovšem tuto eventualitu nezmínil nikdo ani na motortalk.de, což je poměrně dost navštěvované forum.
Pokud někoho takového znáš, rád s ním pokecám. Potom řeknu ano, příště tam klidně objednám. Do té doby můžeš tvrdit a psát cokoliv, vím, co je to za obchod, a jistě bych neměl problém si tam objednat zrcátko nebo podobné věci. Ale bez relevantní zkušenosti brzdy nikoliv.
Takže neboj, hledat na googlu umím. Ale stejně bych je tam neobjednal, ani kdyby stály pět tisíc a měly dvacet certifikátů a krabici polepenou logem Honda a pečeť s podpisem Takanobu Ita, ok ?
Takže Ti nechci tvrdit vůbec nic. Zkušenost nemám, nikdo mi jí ani nepředal, až se to změní, milerád Tě budu informovat

Legendů tady pár jezdí, Tipcars je poměrně čtivý, takže dřív nebo později tady ta zkušenost přibude, a potom, milý slovenský kolego, budeš navýsost spokojený, protože Ti veřejně poděkuji a budeš usínat s pocitem, že jsi měl pravdu
Ale spíš by mě zajímalo, proč i renomovaní výrobci OEM dílů nabízejí tvrdošíině na Legenda KB1 kotouče 300-312 mm, když tam patří 320. Zvláštní je, že kotouče na Accorda mají 320mm také, zaměnit se bohužel nedají ( Legend je mj. zvláštní i používanou roztečí, místo klasicky " japonských " 114,3 používá "bavorácké" 5x120 ). Potom netuším, jaký smysl má vyrábět a nabízet kotouče, které nepasují

Chyba v mém autě není, kolega má totožné auto a kotouče stejné.
A v poslední řadě, Honda má jednou za čas- zpravidla v zimě- akci na veškeré díly mínus 30%, plus se dá domluvit ještě 10% sleva na prodejně (osobní zkušenost). Bohužel jsem brzdy potřeboval dřív, jinak by cena byla samozřejmě jinde.
A opravdu mi nemusíš psát o zmiňovaném obchodu, o tom jak je všechno originál atd atd. Vím, že si tam mraky lidí objednává spokojeně spoustu věcí, to všechno vím, ok ? Mě stačí jedna jediná ověřená zkušenost s mými kotouči, a je to. A propo, poslal jsem jim dotaz s VIN kodem na rozměry, tak jsem zvědav. A v mém minulém příspěvku zmiňované německé rexbo také nabízí originál Honda díly, podle vin kodu...a kotouče byly jiné.