matej.matys.71FB napísal:
chystám se mu napsat dopis doporučený že nepřistupuji k jeho slevě z ceny že bych mu vracel 15 K což je pry pul ceny za opravu ale ze sve dobre vule 5 000 kč.. přišti měsíc. Naštěstí jsem vůz prodaval pod kamerou on byl sám a ja měl svědka. říkal jsem mu že jeto offroad uprava pán to sám uznal například mi ted v dopise píše nutná demontáž pevnostniho rámu který je nebezpečný okoli i pro vůz přitom mi sám tvrdil že tohle nenei legalni a že si to předěla do legalni pdooby.. věděl že vůz je zvýšený sám to uznal že tohle ma na srazy na offroad jel stim 500 km domu a po dvou měsích pry že na voze byl nebezpečný protektor kteremu odpadl vzorek a došlo k defektu apožkození na napravě pry udajně pneu se prodřela z duvodu zvýšení o rameno. ve smlouvě stoji že na ramena gumy a podobne komponenty nemusi být vzhledem ke staři vozidla v stoprocentnim stavu dále jeho zakonna povinnot je si před každou jizdou skontrolovst vozidlo sám mi do telefonu přiznal že pneumatiky vubbec nekontroloval..... sám majitel vozu který ho stavěl a použival mi dneska nabidl jak pravni tak i svědeckou podporu kde bude tvrdit že vuz nikde nic neprodřel.. chapejte třeba stim někde skakal a ted se chce na mě vyžehlit??? přitom chce auto opravit a nadále použivat. k udajne nehodě ani nezavolal pčr a disponuje jen soupisem zavad ze nějakeho servisu ..... podle mě už z vozu určitě něco demontovali nebo vyměnili tim padem stejně nema narok na nic. dám vědět co stim vysírkou budu dělat :(
1) V podstatě není rozhodující, zda se mu to stalo na silnici nebo ne. Důležité je, kdo posuzuje příčinný vliv té škody. A to nemůže být žádný servis, ani autorizovaný, ani specializovaný, ale jen a pouze soudní znalec v patřičném oboru. Toho znalce by si musel objednat ten člověk, kterému jste to prodal.
2) Pokud už ten člověk zahájil opravu, znalec ho pošle do háje, protože nebude schopen garantovat, že některé poškození nebylo způsobeno již zásahem při opravě. Respektive nebude schopen jednoznačně hodnotit původní stav. Možná s nějakou dokumentací, pokud ji servis průběžně prováděl, ale to nejspíše nikoliv - a ani tak se do toho tomu znalci nebude chtít jít.
3) Jestliže škoda vznikla při provozu na silnici a vůz byl upraven pro provoz v terénu, tak:
3a) Jste-li schopen prokázat, že jste kupujícího seznámil s tím, že to auto je upraveno pro off-roadové účely a na silnici už nemá co dělat, má máslo na hlavě kupující. Teoreticky mu/jeho přítelkyni hrozí trestní postih. Těžko s vámi v takovém případě půjde do soudního sporu.
3b) Teoreticky může existovat příčinná souvislost s poškozením právě proto, že vůz byl provozován na silnici namísto v terénu. Jestliže si měl kupující převážet auto na vozíku a on to dělal po vlastní ose, opět má problém především on.
4) V žádném případě nic neuznávejte ani nenabízejte jiné kompenzace, ale razantně trvejte na tom, že šlo o vůz ojetý, upravený, v daném stavu neprovozovatelný na pozemních komunikacích - a že o všem tomto kupující věděl. Upozorněte ho, že v případě, že bude nadále chtít požadovat jakékoliv finanční prostředky, nechť tak učiní soudní cestou, s doložením znaleckého posudku, a že v takovém případě i naše justice požaduje, aby do skončení celého procesu pravomocným rozsudkem nebylo s vozem nijak manipulováno (tzn. v žádném případě nesmí být opravován ani používán).