0
späť

diskuze k tématu: pořídit BMW nebo VW?

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
neprihlásený užívateľ
počet príspevkov-
dátum registrácie-
Nedela 30.06.2013 11:41, pořídit BMW nebo VW?
Dobrý den, potřeboval bych poradit.... chci si kupovat auto a stále se rozhoduji mezi dvěma vozy .A to mezi BMW E46 320D a VW golf iv 1.8t 20v. Za auto můžu dát 100 000 a zajímalo by mě které je spolehlivější a méně poruchové. Předem děkuji za odpověd.
reagovať
nahlásit
free78
počet príspevkov300
dátum registrácie19.09.2008
Pondelok 01.07.2013 12:19, bůček nebo steak?
To je jak ptát se mám si dát bůček, nebo steak z argentinské krávy? Poraďte mi prosím na co mám chuť!
Za mne, pokud vás baví řídit, doporučuji BMW, nejsem si pouze jist tím dieselem.
reagovať
nahlásit
David V
počet príspevkov2075
dátum registrácie16.05.2007
Pondelok 01.07.2013 12:38, RE: bůček nebo steak?
free78 napísal:
To je jak ptát se mám si dát bůček, nebo steak z argentinské krávy? Poraďte mi prosím na co mám chuť! Za mne, pokud vás baví řídit, doporučuji BMW, nejsem si pouze jist tím dieselem.

Já chtěl napsat něco ve smyslu ať sem hodí VIN-ka, že jinak mu těžko poradíme
Ale souhlasím, že diesel v BMW za 100 tisíc mi zavání investicemi. Nemusí, ale na beton to nikdo neřekne.
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

podobné vozidlá v ponuke:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.