0
späť

diskuze k tématu: Auto pro zenu do 350 tis.

kategórie zaradenia témy: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
subrtovae
počet príspevkov4
dátum registrácie12.04.2017
Nedela 03.02.2019 08:46, Auto pro zenu do 350 tis.
Zdravím všechny, ráda bych, abyste mi poradili co si koupit za auto. Jsem zena, co se v tom nevyzna a znami anti concernisti, anti korejci, anti francouzi, anti fordaci a andi daciaci mi motaj hlavu. Auto by melo splňovat tato kritéria: dobry podvozek- nemelo by moc reznout, benzin ( jezdim po meste- nekdy si to zkratim dalnici 5km), 2x za mesic dalnice MB-PHA, 2x za mesic- mezimesto. Cena by mela byt maximalne 350tis. korun. (vcetne doplaceni 150tis. v ramci financovani). Rada bych, aby na zadnich sedackach bylo dosti mista na nohy. Jezdim prevazne sama, ale auto by melo byt pohodlne i pro spolujedce, kteri budou treba silnejsi. Premyslela jsem o znackach Ford/Honda/Toyotta/Suzuki/Renaulta doonce i o nove Dacii treba. Jezdim Sanderem z roku 2009 a vyhovuje mi, ze je zvysene ( jezdit se da, ale zazitek z jizdy nenadchcne :D) Skody a WV se mi nechce, u nas se dost kradou. Vyhrivana predni sedadla by me potesila. Diky za rady.
reagovať
BobanHTP
počet príspevkov2404
dátum registrácie19.08.2015
Pondelok 04.02.2019 13:32, RE: Auto pro zenu do 350 tis.
citácia:
reakce na: subrtovae, 03.02.2019 08:46 (Zdravím všechny, ráda bych, ab ...)

Ahoj, bohužel moje favority Renault Captur a Clio asi vyřadíme z výběru, protože vzadu nemají okenní airbag, což ostatní konkurence má jako standard. Je docela rozdíl bouchnout hlavou do okna a nebo do "bagu" Dacia je na tom stejně, vzadu okenní airbagy nemá..

Napadá mě u nás velmi oblíbený Peugeot 2008, kdy Ti bude stačit i atmosférický motor 1.2 Puretech 61kw. Výhodou může být velké množství skladovek, které najdeš na stránkách Peugeotu. Ušetřit se tak dá nemalý peníz a ještě je šance najít i žádanou konfiguraci.

Pro pasažéry vzadu jsou komfortní VW Polo 1.0 TSI a Š.Rapid Spaceback se stejným motorem. Oba vozy jsou jako skladovky k dostání levněji na stránkách dané značky.
Všemi deseti bych ale doporučil Polo, protože je postaveno na kvalitnějších dílech.
Polo lze koupit i s atmosférickým motůrkem 1.0 MPI 59kw, jenže nejsem schopen říct jak vůz pojede se 4 dospělými a zaplou klimatizací na dálnici, asi špatně Ale do města je to skvělý motor, který zatím vykazuje dobrou spolehlivost.

A dostáváme s k mému kandidátu No.1 - Honda Jazz 1.3 Dostatek místa pro všechny, nezničitelný motor, malý zájem pro zloděje. Opět zkus projít nabídky skladovek, můžeš docela ušetřit.
reagovať

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.