Ahoj za mě VW Golf VII 1.0 TSI nebo 1.2 TSI nebo 1.4 TSI, rok cca 2017+. Ergonomie, ale i motory jsou podařené, není moc co vyčítat jako celek funguje perfektně.
Bral bych něco přímo u dealera, s plnou servisní historií a v pěkném stavu.
Klidně bych sáhnul i po novém VW Polu 1.0 TSI 70kw Highline, který skladem stojí podobně. Vůz má dostatek místa i vzadu a kufr narostl na 350l + velmi dobrá výbava i jízní vlastnosti.
Ford Focus III facelift, 1.0 Ecoboost nebo 1.5 Ecoboost. Oba ale potřebují poctivou péči, tj. olej určený výhradně pro EB a měnit co rok/15000km. Za mě bych oželel výbavu a koupil nový Focus IV 1.0 EB skladovku Trend, protože je tam posun v interiéru, kufru i místem vzadu. Navíc ve Focusu IV je EB 1.0 zcela přepracovaný motor, reflektující problémy předešlé generace.
Jestli máš rád něco sportovnějšího, zkusil bych předešlou generaci Hondy Civic 1.8VTEC 10x kw, ale tohle auto nesedne kažkému, byť je univerzální a s klidnou nohou jezdí do 6,5l + spolehlivost je příkladná

Jinak rozpočet by ti mohl vyjít na skladovku/předváděčku povedeného Peugeotu 308 1.2 Puretech 110k, kde za mě je to dospělý komfortní kompakt s motorem bez skandálů a dobrou výbavou v základu. Icocpit mí vůbec nevadí, volant si doslova užívám

Parádní je i Renault Megane IV, buď vzít nový 1.33 TCE a nebo co nejmladší ojetinu s nepřímým vstřikem 1.6 SCe, který snese dobře krátké trasy. U Francouzů se dá často vyjednat velmi dobrá sleva. Vlastně mě se povedla i u Rapidu
Teď asi překvapím, ale vzal bych klidně skladovku Rapidu 1.0 TSI 81kw ve výbavě Style, protože až na drobnosti, které můžeš vyreklamovat v rámci pětileté záruky jde o univerzální auto na všechno. Sice je to opět přímý vstřik, ale pokud se donutíš dávat aditivim do paliva jako např. VIF Super, nebál bych se tolik. (Ecoboost, Puretech, 1.33 Tce a TSI jsou také přímé vstříky

)