0
späť

diskuze k tématu: Auto do 300 tis. s velkým kufrem pro 3 velké psy

kategórie zaradenia témy: poradna
zmazaný používateľ
počet príspevkov
dátum registrácie
Pondelok 10.09.2018 21:35, Auto do 300 tis. s velkým kufrem pro 3 velké psy
Dobrý den,potřebujeme auto do 300 tis, větší kufr pro tři velké psy,ročně najedeme kolem 30 tis km,tak aby něco vydrželo .Díky za rady
reagovať
nahlásit
mufik.martin
počet príspevkov248
dátum registrácie09.05.2007
Streda 12.09.2018 07:03, RE: Auto do 300 tis. s velkým kufrem pro 3 velké psy
citácia:
reakce na: Kamča, 10.09.2018 21:35 (Dobrý den,potřebujeme auto do ...)

Nové nebo ojeté? Kombík nebo MPV? Z nových máte na výběr Dacii Lodgy nebo Logan. Jinak asi jste se alespoň podíval do bazarů, co by asi tak splňovalo vaše požadavky, ono tolik aut zas nebude. Za mě je to Ford Mondeo, Citroen C5, Renault Laguna, Skoda Superb/VW Passat. A nebo nejake MPV jako Citroen C4 picasso, Renault Grand Scenic, Espace, Peugeot 5008, Opel Zafira, VW Sharan, Ford Galaxy/Smax a nebo potom využít nějakou formu osobního malého dodávkového vozu typu: Berlingo/Partner, Opel Combo, Renaul Kangoo atd....je tezke radit, když nikdo nezname vase reference a vas popis pozadavku nebyl moc presny. A pak samozrejmne je poslední moznost a to klasicke osobní dodavky jako Renault Trafic, Opel Vivaro, Ford Transit, VW transporter/Caravelle/Multivan....vse se da sehnat do 300 tis, zalezi jen na stari, poctu kilometru a vasich preferencích. Sam mam dva psi Retriever a Americky Staford a vozim je střídavě v C5 kombi poslední generace a Opelu Astra G z roku 99, a když hlidame psi tchyni (2x retriever) tak všichni čtyři jezdí v kufru, je pravda, že jen na kratší vzdálenosti do 50km.
reagovať
nahlásit
BobanHTP
počet príspevkov2404
dátum registrácie19.08.2015
Streda 12.09.2018 13:39, RE: Auto do 300 tis. s velkým kufrem pro 3 velké psy
citácia:

Ahoj Kamčo, za mě ojetý Ford S-MAX nebo raději Galaxy s osvědčeným motorem 2.0 TDCi v manuálu. Výběr je veliký a váš rozpočet dovoluje vybrat vůz ve slušném stavu, co bude dlouho dobře sloužit
Z nových vozů máte na výběr jedině Dacii Lodgy a Dokker, bohužel rozpočet nevyjde ani na 1.6 Sce LPG natož na 1,5 Dci. Navíc najezdit 30tis.km ročně v Dacii je docela náročný úkol, pokud by šlo o dálnice
reagovať
nahlásit
TomasB
počet príspevkov401
dátum registrácie11.02.2019
Utorok 12.02.2019 00:14, RE: Auto do 300 tis. s velkým kufrem pro 3 velké psy
citácia:

Mohu doporučit Mondeo. Mám s Mondei mnohaleté zkušenosti. Tady video recenze Mondea po 5 letech provozu a 183tkm. Podle mě poslední opravdové Mondeo, současný model vyráběný tuším od r. 2015 už nechci. Mimo ztráty charakteristických výborných jízdních vlastností mám pochyby i o kvalitě. Mondeo ve videu bude v létě na prodej. https://www.youtube.com/watch?v=AaEfRy24-3c
reagovať
nahlásit

aktualizovať
túto tému sledujete

prestať sledovať túto tému
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všetky práva vyhradené.