citácia:
reakce na: vavrisimo, 16.07.2020 14:44 (Pokud vím, tak Android auto st ...)
Android auto je sucastou androidu 10 a vyssich verzii. Mam to na toyote a ovladanie je neuveritelne neintuitivne. Pravdepodobne je to ale zamer, lebo to dost odtahuje od riadenia. Ak ste nauceny casto kricat "ok, google", tak sa vam to mozno hodi. Samozrejme si treba zadovazit dobry mobilny internet. Pre mna ale napr. google maps= nepouzitelny softver. Zastavim na krizovatke a chcem sa pozriet na cestu- nie, vidim reklamu na veci v okoli. Po ceste mi neustale ukazuje nove trasy, ktore vymyslel, a su o tolko a tolko dlhsie atd. No a posledny update to zabil. Asi je tam nejaka umela inteligencia co sa ma o vsetko starat, lebo navigacia vypocitala trasu na 12 minut (cca 7 km), a potom sa prepla na zobrazenie pre sofera-> videl som v strede malu modru bodku trasy a na navigacii celu mapu bratislavskeho kraja :D Ked som to priblizil, tak uz som sa neposuval. Naozaj to odporucam len pre silnejsie povahy... za mna lepsie osmand s offline mapami, ktoreho zadavanie a vypocty su tazkopadne, ale potom uz funguje a nezerie data.