ze jiné jsem už nechtěl sloužila 6let dokud mi nenaboural borec na totalku
. Pak jsem měl 156 před FL a nakonec 146tku všechny benzín. Teď již skoro třetí měsíc hledám 156 po FL v benzínu kombi jenže nějak tu nejsou
a když tak cena neodpovídá stavu, a tak jiné auto které by se líbilo je asi už jen Mazda 6 .
cca 6-10tisic km proto ani na naftu nekoukám asi by nemela smysl
i když spotřeba by byla asi poloviční. . O Mazde tedy vůbec nic nevím (na co si dát pozor,co se kazí , ktery obsah je asi lepsi volbou atd.) A jestli stačí sedan nebo lépe kombi když bych na to koukal po rodinné stránce. Cenově mohu dát něco mezi 60-70tisíc. Děkuji za každou radu názor
......
. Pak jsem měl 156 před FL a nakonec 146tku všechny benzín. Teď již skoro třetí měsíc hledám 156 po FL v benzínu kombi jenže nějak tu nejsou
a když tak cena neodpovídá stavu, a tak jiné auto které by se líbilo je asi už jen Mazda 6 . Co by jste vybrali vy? Roční nájezd mám hodně malý pouze město občas mimo
i když spotřeba by byla asi poloviční. . O Mazde tedy vůbec nic nevím (na co si dát pozor,co se kazí , ktery obsah je asi lepsi volbou atd.) A jestli stačí sedan nebo lépe kombi když bych na to koukal po rodinné stránce. Cenově mohu dát něco mezi 60-70tisíc. Děkuji za každou radu názor
......
Mazda bude aspoň jedzit, i když bude shnilá...
Šak jsem ti naspal - Mazda, pokud ale umíš číst...
Šak jsem ti naspal - Mazda, pokud ale umíš číst...
Ale asi budu čekat jen bych se rad zeptal na tu 147 taky jsem nad ní uvazoval máte naftu nebo benzin? A spokojenost ? Můžete kdyžtak napsat i na pehe2805@gmail.com aby tu zbytečně nereagoval nějaký osel

Spíše mě dojímá to, že sem přijde někdo z ulice a dá nějaký dotaz. Když mu člověk napíše svlůj názor, o který v zadání výslovně žádá, tak se cejtí dotčenej a vyskakuje. Nehledě na to, že ani neumí správně zformulovat svůj dotaz, viz to, co jsem mu odpověděl o post výše. A jak vidno, ty jis to taky nečetl celý, protože kdyby ano a navíc pozorně - moje odpověď (M6) je hned v mým prvním příspěvku s komentářem, že jak s AR, tak M6 za tyto prachy díru do světa neudělá. Holt, lidi dnes nejen, že neumí číst, ale ani se správně zeptat na podstatu věci a hlavně, že pak řvou. taková je holt doba.
a když tak cena neodpovídá stavu, a tak jiné auto které by se líbilo je asi už jen Mazda 6 .Co by jste vybrali vy? Roční nájezd mám hodně malý pouze město občas mimo
......